PERFECT STEM CELL

Perfect Stem Cell (PSC)  1.5 gm x 15 sachets
Anti Penuaan Sel Stem & Kolagen 
Formula Made By Swiss & GMP Certified 
 
RM 150.00 (WM)
RM 160.00 (EM)
Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
  
*(Untuk mendaftar menjadi ahli RM250.00 = 3 papan PSC x 15 sachet = 45 sachet jika anda memilih produk ini)

PhytoCellTec ™ Malus Domestica - selinduk daripada buah Epal Swiss - Uttwiler Spätlauber

Uttwiler Spätlauber adalah nama pokok Epal yang ditanam sejak dari kurun ke 18,  mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Pokok Epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan sains di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec ™ dapat memberi inspirasi kepada Stem manusia yang menakjubkan sehingga 80% adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal.  Epal ini tidak sama seperti Epal yg terdapat di pasaraya atau kedai2, ia mengandungi Anti-oksidan yg tinggi. Jika buah Epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk utk jangkamasa 4 hingga 6 bulan dan jika pokok dan buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat.  Antara mereka yang telah menggunakan Teknologi Sel Stem Epal dalam penjagaan kesihatan mereka ialah MICHELLE OBAMA, JENNIFER LOPEZ dan HELEN MIRRENT

PhytoCellTec ™ Solar Vitis - selinduk daripada buah Anggur - Gamay Teinturier Freaux
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay adalah sejenis Anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan Ant-oksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir Radikal Bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaharuan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti Stem Cell kulit adalah faktor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktriviti Stem Cell Epidermis.- Walau pun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.


ACAI BERRY
Buah kehidupan Hutan Hujan (Tropika) Amazon, Brazil - Khasiatnya yang sangat tinggi kandungan Anto-oksidan, Antii-Virus dan bakteria (mempercepat penyembuhan luka), Anti-Kanser dan mencegah Sel DNA mutasi. Ia juga meransang peningkatan kecantikan, pelansingan badan dan penundaan kulit aging disamping meningkatkan kekuatan fizikal dan mental.
BLUE BERRY
Buah Blue Berry merupakan penjana Anti-Pengoksidaan yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Blue Berry mempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan untuk Anti-Penuaan, Kencing Manis, Keletihan Mata, menentang Kanser Serviks/Payudara dan perlindungan sistem Jantung,peningkatan selera makan,  peningkatan daya ingatan, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing, menyokong saluran darah dan mengurangkan kandungan kelosterol dalam darah.

0 comments:

Post a comment